Lähde mukaan Ecowinwin-kumppaniksi - hyvän tulevaisuuden kumppaniksi

Ecowinwin-kumppanuudella tavoitat ajattelevat kuluttajat

Ecowinwin on monipuolinen markkinointiratkaisu. Se soveltuu jatkuvaan mainontaan tai kohdennettuun kampanjointiin ja tuote-esittelyyn. Sen avulla voit järjestää kierrätystä tukevia kanta-asiakkuuksia. Yhdistyksille se tuo mahdollisuuden varainhankintaan. Ecowinwin on skaalautuva ja sopii siksi kaiken kokoisille yrityksille. Pakkaukset, mitä kierrättäjä voi tuoda Ecowinwin-pisteeseen, voidaan rajata, esimerkiksi pakkaustyypin tai tuotteen valmistajan mukaan.
Ecowinwin™ on tavaramerkki. Ecowinwin-pisteet ovat siellä missä asiakkaatkin, myös verkossa. Näin tavaramerkin arvostus kasvaa nopeasti ja antaa hyvän vastineen markkinointisijoitukselle.

Haluatko vaikuttaa pysyvästi?

Ecowinwin-piste sopii jatkuvaan käyttöön, koska se on joustava ratkaisu. Se on moduulinen rakenne ja sitä hallitaan etäsovellutuksella. Vuositilaus on silloin sopiva valinta.

Haluatko tehdä yhden tai toistuvia kampanjoita?

Ecowinwin tavoite on tuoda kuluttajien tietoisuuteen ekologisia valintoja. Se sopii hyvin myös kampanjoihin. Arvonnalla, jossa on päivä ja viikkovoittoja, voit markkinoida tapahtumien jälkeenkin. Muuten, kierrätysmuovista valmistetaan myös ämpäreitä :-) Muovi on erinomainen materiaali, kun sen ominaisuuksia hyödynnetään oikein ja kierrätyksestä huolehditaan.

Kampanja voi olla myös suunnattu kampanja, jossa lähestytään kohdetta siellä missä kuluttajat liikkuvat tai ovat. Esim. kampanja voidaan kohdistaa yritykseen, jolloin yrityksen henkilökunta voi osallistua omalla työpaikalla muovipakkausten kierrätykseen.
Kampanja on hyvä tapa tutustua Ecowinwin markkinoinnin tehoon. Tarvittaessa autamme kampanjoinnin toteutuksessa.

Haluatko, että tuote-esittely huomataan?

Tuote-esittelyssä on tärkeää, että tuote tai palvelu jää asiakkaan mieleen. Tarinat auttavat muistamaan tuotteen, Kerro tuotteen ekologinen tarina. Jälkimarkkinoinnissa auttaa arvonta, johon voi osallistua myös seuraavina päivinä
Ecowinwin-pisteessä tuote-esittelijä voi näyttää tuote- ja valmistustietoa ohjaamalla infonäyttöä puhelimellaan.

Kuulutko johonkin yhdistykseen?

Ecowinwin sopii yhdistysten markkinointiin. Sillä voidaan tehdä yhdistystoimintaa tunnetuksi. Ecowinwin sopii yhdistyksen varainhankintaan, jos yhteistyöyrityksillä ovat samat eettiset arvot kuin yhdistyksellä.

Haluatko lisätietoa?

Pyydä etäesitys: seppo.weckman@formlek.fi Tutustut samalla esityssovellukseen, jota Ecowinwin-pisteessä olevat asiantuntijat voivat hyödyntää.